Лакмус відновлення економіки: В Україні спостерігається будівельний бум

​Активність забудовників оцінена в 14,2 млрд грн.

Ілюстрація:http://kievnews.net/

За підсумками січня-березня 2017 року підприємства України виконали будівельні роботи на суму 14,2 мільярда гривень, індекс будівельної продукції по відношенню до аналогічного періоду 2016 року склав 119,4%. Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе, передають Патріоти України з посиланням на hubs.ua.

"У цьому році підприємства вже виконали будівельні роботи на суму 14,2 млрд грн. Зростання показника за січень-березень 2017 склав 19,4% в порівнянні з першим кварталом минулого року. Якщо порівнювати місяць до місяця, то в березні цього року він підвищився на 11,5%. Це дуже позитивний стимул наполегливо працювати далі", - цитує заступника міністра його прес-служба.

За даними Мінрегіонбуду, за підсумками січня-березня 2017 р індекс житлового будівництва склав 123,4%, нежитлового будівництва - 125,8%, інженерних споруд - 113,2%.

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...