Мандрівникам на замітку: В якому європейському місті найдешевше відпочивати

Куди варто вирушити за культурними враженнями і по найнижчій ціні?

Прага. Фото: airlife.ua

У той час, коли завершується літній сезон, журналісти оприлюднили рейтинг з шістнадцяти найдешевших міст для культурного відпочинку цієї осені в Європі. Список очолила Прага, Чехія. Про це розповіли у The Telegraph, повідомляють Патріоти України.

У виданні зазначають, що ціни в Празі є найнижчими на різного роду культурне дозвілля. Тк, враховували вартість відвідування музеїв, арт-галерей, танцювальних вистав, опери, класичних концертів і огляду визначних пам'яток. Такий "культурний набір" в столиці Чехії обійдеться в 120 доларів США.

На другому місці опинилась Варшава, Польща, де на нього потрібно витратити близько 140 доларів США. Третім в списку став Будапешт, Угорщина, з показником в 161 долар.

Далі в списку розташувались Москва, Стокгольм, Берлін, Брюссель, Рим, Амстердам, Копенгаген, Відень, Лондон, Париж, Мадрид і Барселона.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як пенсіонерку вилікували від ностальгії за СРСР завдяки безвізу з ЄС.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...