Міністр-"дієтолог" розповів, як в українців відбиратимуть субсидії

За його словами, тепер враховуватимуться доходи всіх членів родини там, де вона живе, в незалежності від того, хто й де зареєстрований.

Ілюстрація: delo.ua

Міністр соціальної політики Андрій Рева розповів, що тепер для призначення субсидій, враховуватимуть фактичне місце проживання людини, повідомляють Патріоти України.

"Наприклад, є родина: дружина, чоловік, двоє дітей. Чоловік заробляє багато, дружина не працює. І дружина з дітьми реєструються у її батьків, пенсіонерів. Їм, звичайно, дається субсидія. А чоловік зареєстрований у мами, проте живе тут. Мама потім приходить і каже, що він хоч і зареєстрований, проте не живе у неї. Інспектори цей факт підтверджують і знімають його з розрахунку. І таким чином його дохід не враховується, - розповів Рева.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...