Москва сіла в калюжу: КрАЗ відреагував на санкції Росії

КрАЗ ніяких відносин з підприємствами РФ не має з 2014 року.

КрАЗ санкціями РФ можна тільки насмішити. Фото: Autoconsulting.

Реальної загрози або збитку від введення санкцій Російської Федерації для КрАЗу немає і бути не може. Про це повідомила керівник прес-служби підприємства Діна Стеганцева, передають Патріоти України.

"КрАЗ ніяких відносин з підприємствами РФ не має з 2014 року. Він не поставляє в РФ свою продукцію і не купує там комплектацію і матеріали. Ми давно переорієнтувалися на інших вітчизняних і зарубіжних постачальників, окремі номенклатурні позиції освоїли на заводах групи КрАЗ та інших українських компаніях, виконуючи програму імпортозаміщення", - сказала Стеганцева.
Вона додала, що компанія вважає дані санкції безрезультатною відповіддю на міжнародні санкції проти РФ. "Вони більше кидають тінь на репутацію підприємства і топ-менеджерів, ніж несуть якусь шкоду", - зазначили в прес-службі КрАЗу.
АвтоКрАЗ - український виробник вантажної техніки. На заводі випускається 33 базові моделі і 260 модифікацій і комплектацій великотоннажної автотехніки. Підприємство контролює бізнесмен, депутат Верховної Ради Костянтин Жеваго.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...