Не робіть дурниць: Рева розповів, за що можуть відібрати монетизовані субсидії (відео)

Не платити за комунальні послуги - це зробити гірше тільки самому собі.

Андрій Рева. Фото: РБК.

У разі несплати за комунальні послуги отримувачем субсидії управління соціального захисту населення призупинятиме адресну допомогу. Про це в ефірі "Прямого" в ток-шоу "Ехо України"повідомив міністр соціальної політики України Андрій Рева, передають Патріоти України.

"Звичайно, можна отримати субсидію і проїсти її. Ми не можемо проконтролювати кожну людину, яка отримає гроші. Це відповідальність кожного. Але є одна річ, яку я хотів би, щоб всі пам’ятали. Її можна проїсти один раз. Далі, якщо ви не заплатите, вам просто наступної не дадуть. Це цільова допомога", - наголосив міністр.

"Кожне підприємство, яке надає комунальні послуги, воно має свою клієнтську базу. І, відповідно, у них є своя бухгалтерія. Люди мене можуть поправити, якщо я щось скажу не так. Але ви знаєте, що таке не заплатити за електроенергію протягом місяця. До вас одразу прийде контролер і задасть певні питання. Те саме стосується газу. А це основні, скажімо так, проплати. Тобто в даному випадку підприємства, які надають послуги, вони обов’язково людей відвідають, повідомлять і з’ясують, в чому проблема. Якщо вони побачили, що людині дали гроші, в неї все нормально, а вона не заплатила, то вони тоді інформують управління соціального захисту населення, і управління припиняє цю виплату, поки ти не заплатиш, не розрахуєшся. От і все", - додав Рева.

Джерело: Прямий

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...