Не все втрачено: З Києва до Баку літатиме лоукост з тарифом від 30 доларів

Рейси почнуть виконуватися з 5 вересня в аеропорт Київ (Жуляни).

Ілюстрація: cheap-trip.eu

Азербайджанська авіакомпанія AZAL розпочала продаж квитків під лоукост-брендом Buta Airways на маршруті Київ-Баку за ціною від $30 в одну сторону з урахуванням зборів. Про це повідомляє avianews.com, передають Патріоти України.

Рейси виконуватимуться з 5 вересня в аеропорт Київ (Жуляни) на літаках Embraer 190. У розкладі заявлені польоти по вівторках і середах.
Під новим брендом AZAL пропонує два види тарифів з платним провезенням ручної поклажі – Buta Budget і Buta Standard.
Тариф Buta Budget є найдешевшим і не дозволяє проводити обмін або повернення квитка, а також передбачає безкоштовне перевезення в салоні тільки невеликої особистої речі, наприклад, ноутбука, дамської сумочки, чоловічого портфеля (сума трьох вимірів до 75 см), мобільного телефону або відеокамери. Перевезення багажу оплачується окремо.
Тариф Buta Standard дозволяє проводити обмін або повернення авіаквитка зі штрафом 50% від вартості, а також передбачає безкоштовну норму провезення багажу 10 кг. Безкоштовно в салон можна взяти тільки одну невелику особисту річ як і за тарифом Buta Budget.

Нагадаємо, найбільший європейський лоукостер Ryanair може переглянути своє рішення про скасування виходу на український ринок після зміни керівника державного аеропорту "Бориспіль".

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...