Недалеке майбутнє "русского мира": У КНДР почався тотальний голод

З січня цього року щоденний раціон громадян скоротився з 550 грамів до 300 грамів продуктів на людину.

У КНДР майже половина громадян недоїдає. Фото: 24СМИ.

У КНДР почався тотальний голод - за офіційними даними ООН, близько 41% жителів Північної Кореї недоїдають, передають Патріоти України.

Reuters повідомляє, що в 2019 році Північна Корея зіткнеться з браком продовольства в розмірі близько 1,4 млн тонн. Через це доводиться майже вдвічі скоротити продовольчий раціон. Причиною в КНДР називають спеку, посуху, повені та санкції ООН.

За даними північнокорейської місії при ООН, виробництво продовольства в Північній Кореї в минулому році склало 4,951 млн тонн, що на 503 тис тонн менше, ніж у 2017 році. КНДР оголосила, що має намір імпортувати 200 тис тонн продовольства і виробити близько 400 тис тонн ранніх культур, але це все одно не покриє нестачу продовольства. З січня щоденний раціон громадян скоротився з 550 грамів до 300 грамів на людину.
«Уряд КНДР закликає міжнародні організації негайно відреагувати заради вирішення продовольчої ситуації», - йдеться в заяві місії.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...