​Несе самі нещастя: Поблизу нової домівки Януковича у Путіна збунтувалися шахтарі (відео)

Сім’ї голодають. У Ростовській області доведені до відчаю шахтарі, оголосили голодування.

Про це повідомив російський журналист і блогер Олександр Сотник на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши відео з мітингу протесту, повідомляють Патріоти України.

Сотник зазначив, що шахтарям таких російських населених пунктів, як Гуково, Зверево і Червоний Сулін, не виплачують зароблені гроші вже більше року. Заборгованість перед по зарплаті досягла 300 млн рублів.

Місцева влада ігнорує скруту роботяг, центральна теж – у них інші турботу у цьому регіоні та в окупованій частині України.

Українські магазини завалили сиром із Європи - місцеві виробники на межі

четвер, 9 травень 2024, 6:30

Україна продовжує нарощувати закупівлю закордонних сирів. Вже третина цього продукту на полицях українських магазинів - імпорт. Така ситуація б'є по українських виробниках, які не можуть конкурувати з європейцями через високу вартість виробництва. Якщо...

Доходи суттєво зросли: Які зарплати отримували українські нардепи у 2023-му

середа, 8 травень 2024, 22:16

За другий рік повномасштабної війни Російської Федерації проти України зарплати більшості народних депутатів значно збільшилися. Середня зарплата нардепів у 2023 році зросла майже на 36% і становила приблизно 638 тисяч гривень. За інформацією YouContro...