Несподівано: З України пішла відома світова компанія

Можливо, компанія не піде повністю з вітчизняного ринку, а працюватиме за іншою моделлю.

Ілюстрація: journalist.today

Найбільший світовий виробник мікропроцесорів компанія Intel закрила свій український офіс. Відповідне рішення про ліквідацію юридичної особи "Інтел Україна" з'явилося 1 грудня в Єдиному держреєстрі, повідомляють Патріоти України з посиланням на AIN.UA.

За даними сайту, керівник українського, білоруського і молдавського представництв Intel Дмитро Калита вже не працює в компанії. Згідно з процедурою, вже призначено ліквідатора юрособи, кредитори компанії можуть заявити свої вимоги протягом двох місяців - до 1 лютого 2018 року.

Разом з тим, зазначається, що, найімовірніше, компанія не піде повністю з вітчизняного ринку, а працюватиме за іншою моделлю.

Нагадаємо, про плани компанії ліквідувати київський офіс стало відомо ще на початку жовтня. Тоді Intel попросив партнерів повернути зразки продукції у зв'язку з ліквідацією компанії.

Довідка: Український підрозділ американської компанії було відкрито у 2001 році. Компанія підтримувала різноманітні ігрові проекти, а також співпрацювала з Міністерством освіти.

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...