Нічого не викидаємо: Українські винахідники вразили економних європейців екологічними їстівними пакетами для їжі

Український стартап FoodBioPack створив органічні пакети, які не тільки розкладаються у грунті лише за 10 днів, але й цілком їстівні. З гарним, добре знайомим смаком.

Як повідомляє Deutsche Welle, проект сумських винахідників переміг у номінації "Sustainability Award" на конкурсі в Данії, зазначають Патріоти України.

Пакети виготовляються із розплавленого полісахариду. Малюнок на них наноситься звичайним харчовим барвником. Пакети витримують до 4 кілограмів.

За словами винахідників, їхнє творіння за смаком нагадує локшину. Його також можна використовувати як добриво або прикорм для худоби.

"Будеш тримати більше двох корів - запишуть у "кулаки": Різниця між українськими і білоруськими селами, - журналіст

середа, 21 листопад 2018, 8:40

У якій країні люди - хазяїни на своїй землі, а в якій - не зовсім. Судити про країну тільки по її столиці - важко, та й взагалі марно, пише оглядач, журналіст Денис Лавнікевіч , передають Патріоти України з посиланням на Ділову Столицю. Продовжуємо мов...

"Шафран Любимовський": Українські прянощі виходять на світові ринки

середа, 21 листопад 2018, 8:10

Українські фермери вирощують в промислових масштабах найдорожчу з прянощів світу – шафран. Херсонський шафран відправиться до Великобританії та Азербайджану. Фермерське господарство «Шафран Любимовський» на Херсонщині, де в промислових масштабах вирощу...