Нічим не гарантований: Американський мільярдер закликав позбавлятися від Bitcoin, як від чуми

Вартість криптовалюта Bitcoin уже перевищила нову рекордну позначку в $11 тис.

Ілюстрація: finance.ua

Американський інвестор, засновник однієї з найбільших світових інвестиційних груп Vanguard Джон Богл радить триматися подалі від Bitcoin і не виводити гроші з традиційних активів заради нього, повідомляють Патріоти України з посиланням на Bloomberg.

"Біжіть від Bitcoin, як від чуми. Я чітко висловився? "- відповів пан Богл на запитання аудиторії на прес-конференції в Нью-Йорку.

"У Bitcoin немає норми прибутку. У облігацій є купон, у акцій є прибуток і дивіденди, у золота нічого немає. У Bitcoin же немає взагалі ніякої підтримки, крім надії, що коли-небудь ви продасте його дорожче, ніж купили", - пояснив Джек Богл.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...