"Новорічне" перемир'я? "Гібриди" влаштували пекло на Донбасі, у сил ООС - втрати

Протягом 30 грудня бойовики два рази порушили режим припинення вогню, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook.

"При цьому випадків застосування озброєння, забороненої мінськими угодами, не зафіксовано... За минулу добу жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", – йдеться в повідомленні. Наголошується, що українські бійці у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби.

"За даними розвідки, 30 грудня один окупант був знищений і один поранений", – продовжили в штабі операції Об'єднаних сил. Протягом 31 грудня бойовики відкрили вогонь по позиціях українських військових з мінометів. "Протягом поточної доби двоє військовослужбовців збройних сил отримали поранення. У зв'язку з обстрілами збройними формуваннями Російської Федерації та їх найманцями позицій Об'єднаних сил, українські військові брали адекватні заходи з метою збереження життя і здоров'я військовослужбовців Збройних Сил України", – поінформували у штабі операції Об'єднаних сил.

За даними розвідки, протягом 31 грудня двоє окупантів були знищені, троє поранені. Українські військові продовжують надійно контролювати противника на лінії розмежування, дотримуючись при цьому умови повного припинення вогню. В зоні конфлікту періодично оголошують перемир'я. Останнє, за результатами переговорів у Мінську, почалося з 00.00 29 грудня за київським часом.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...