"Ну, зовсім халява": Демчишин вважає, що в Україні дешевий бензин

Міненергетики констатує, що націнки від продажу нафтопродуктів зменшилися удвічі.

Володимир Демчишин. Фото:ua.112.ua

Міністерство енергетики та вугільної промисловості повідомило, що націнки від продажу нафтопродуктів трейдерами на вітчизняному ринку протягом останнього року знизилися удвічі.Про це сказав голова міністерства Володимир Демчишин у відеозверненні до учасників міжнародної конференції Petroleum Ukraine 2015, яка проходить у Києві, зазначають Патріоти України з посиланням на Forbes Україна.

"Ми відстежуємо маржинальність на ринку нафтопродуктів... Можу сказати, що вона зменшилася протягом останнього року щонайменше удвічі", – сказав Демчишин.

Він зазначив, що завдяки цьому кінцевий споживач отримує відносно якісний продукт за адекватну ціну. При цьому він повідомив, що у планах міністерства сформувати мережу лабораторій, які перевірятимуть пальне на українських АЗС.

"Ми відстежуватимемо якість нафтопродуктів. Для цього буде сформовано мережу лабораторій, які відстежуватимуть їхню якість", – сказав міністр.


Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...