Оце так: МВФ відкладає виділення нового траншу кредиту Україні, - джерело

Серед причин такого рішення - неузгодженість остаточного варіанту перегляду меморандуму про співпрацю.

Ілюстрація:korrespondent.net

Виділення чергового траншу кредиту Міжнародного валютного фонду Україні, яке очікувалося в лютому, відкладається. Про це Апострофу повідомило джерело в українському уряді, інформують Патріоти України.

"Поки складно спрогнозувати, коли може бути прийнято рішення МВФ про виділення наступного траншу. Але чекати його найближчим часом, як було заявлено нещодавно високопоставленими представниками української влади, підстав поки немає." - заявив співрозмовник видання.

На сьогоднішній день залишається неузгодженим остаточний варіант перегляду меморандуму про співпрацю України і МВФ.

Нагадаємо, раніше про швидке виділення Україні нового траншу кредиту МВФ у розмірі 1,7 млрд доларів заявляв президент Петро Порошенко.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...