Оце так: Україна стала найбіднішою країною Європи, - МВФ (карти)

Згідно з даними нового звіту МВФ, Україна є найбіднішою країною Європи. Про це заявив економіст, керуючий приватного інвестиційного фондуна фондовому ринку США Володимир Компанієць на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

По показнику ВВП на душу населення Україну обійшла Молдова. У новому звіті МВФ за жовтень порівняно з квітневим не тільки збільшено показник ВВП України, але було переглянуто ВВП і інших країн, зазначає Компанієць. Кардинально було змінено показники Молдови, що призвело до суттєвого покращення її результатів.

Тепер Молдова займає 133 місце у світі з 2694,469 доларів ВВП на душу населення, а Україна - 134 місце в світі з 2656,01 доларів ВВП на душу населення.

Офіційна зарплата в Молдові також суттєво більша, ніж в Україні, зазначає Компанієць. Середня офіційна зарплата в другому кварталі 2018 року: Молдова - 375,82 доларів (6369.8 леїв) Україна - 325,53 доларів (8529 грн). При цьому по розміру офіційної середньої зарплати Україна також займає останнє місце в Європі.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...