"Ожидание подполковника Путина": У МТОТ повідомили, чому Росія відкладає і відкладає запуск залізничного сполучення Кримським мостом

Можливо окупанти навіть і не дочекаються такої нагоди. Все покаже як новобудова триматиме удари осінньо-зимових штормів, і весняного льодоходу. Адже прогнози чим далі, тим меньш втішні для Москви.

Керівництво Росії відкладає запуск залізничної частини Кримського моста через нестабільність морського дна, яка вже зараз призвело до зміщення арок конструкції. Про це заявив перший заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Юсуф Куркчі, зазначають Патріоти України.

Нестабільність морського дна пов'язана з тим, що в Керченській протоці існує відразу кілька тектонічних розломів. І тектонічні плити під мостом знаходяться в постійному русі.

«Ми не говоримо про те, що завтра або через рік він [Керченський міст] зруйнується, просто конструкції такого роду повинні бути стабільними. Їх нестабільність не додає їм стійкості і безпеки для людей. На підтвердження цього ми з вами будемо свідками того, що запуск залізничної частини моста буде відкладатися і далі», - цитує високопосадовця видання «Крим.Реаліі».

Заступник міністра також зазначив, що після відкриття залізничної частини нестабільність Керченського моста буде тільки посилюватися через додаткові навантаження.

Нагадаємо, міст через Керченську протоку довжиною 19 кілометрів почали будувати в 2016 році. Офіційне відкриття відбулося 15 травня цього року. Вже сталося кілька неприємних інцидентів: у вересні на міст налетів плавучий кран, а на початку жовтня в море впала частина залізниці, прокладеної по мосту.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...