Пани-сусіди у шоці: Поляк, який очолює "Укравтодор", заробляє більше, ніж президент Анджей Дуда

Щомісяця глава польського уряду отримує 16,5 тисячі злотих.

Славомір Новак. Фото: InfoResist.

Заробітна плата виконуючого обов’язки голови “Укравтодору” Славоміра Новака виявилася вище, ніж у прем’єр-міністра Польщі. Відповідний підрахунок провело польське видання Super Express, передають Патріоти України.

Колишній міністр транспорту Польщі в уряді Дональда Туска заступив на пост глави “Укравтодору” в 2016 році, коли і отримав українське громадянство. Згідно з підрахунками журналістів, у 2018 році заробітна плата Новака на посаді глави українського дорожнього відомства склала 238 тисяч злотих – 1,6 мільйона гривень. Місячна зарплата Новака дорівнює 19 тисячам злотих – 133 тисячі гривень.

Поляки були здивовані таким розміром зарплати, враховуючи факт, що середня заробітна плата в Україні становить 6300 гривень. Ще більше здивування викликав той факт, що глава українського дорожнього відомства заробляє більше за прем’єр-міністра країни Євросоюзу. Зокрема, щомісяця глава польського уряду отримує 16,5 тисячі злотих.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Українцям платитимуть за купівлю вітчизняних товарів: Що варто знати

понеділок, 15 квітень 2024, 18:56

Мінекономіки та Mastercard підписали Меморандум про співпрацю - у рамках реалізації політики "Зроблено в Україні". За цією програмою, люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та оплату послуги, передають Патріоти України...