Перший в Україні завод з виробництва електрофурнітури Plank Electrotechnic запустили у Білій Церкві

Завод Plank стане першим заводом в Україні, який виготовляє сучасні розетки та вимикачі.

У Білій Церкві будуть виготовляти сучасну електрофурнітуру. Ілюстрація: uprom.info.

В індустріальному парку «Біла Церква» зведений перший завод виробничого кластера Plank – завод з виробництва електрофурнітури Plank Electrotechnic. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Ukraine Now.

Завод знаходиться на завершальній стадії будівництва. Підприємство найближчим часом розпочне виробництво електрофурнітури. Завод Plank стане першим заводом в Україні, який виготовляє сучасні розетки та вимикачі.

“Ми приходимо в Епіцентр та бачимо, що на полках стоять турецькі, китайські, польські розетки та вимикачі. Все, що ми імпортуємо, ми можемо виготовляти в нашій країні. Впевнений, що продукція буде недорогою та якісною, а недорога та якісна продукція, це стовідсотково конкурентний продукт”, – сказав засновник інвестиційної групи UFuture Василь Хмельницький.

Нагадаємо, що в Індустріальному Парку «Біла Церква» будують виробничий кластер, заводи якого спеціалізуватимуться на продукції з високотехнологічних матеріалів електротехнічного, будівельного та машинобудівельного напрямків.

Робота кластеру розпочнеться з запуском заводу Plank Electrotechnic – першого українського виробника електрофурнітури. На другому етапі буде запущено завод з виробництва методом екструзії армованих труб для водопроводу й опалювальних систем, монтажних коробів та плінтусів різних габаритів. Третій завод виготовлятиме композитну арматуру, профілі та сітки зі скловолокна.

Всі заводи кластера працюватимуть за єдиною технологією контролю якості та конструкторською базою, маючи спільного постачальника матеріалів та сировини. В планах інвестора, протягом 3-4 років збільшити виробничий кластер до 20 заводів.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...