Підраховують збитки: На Росії спалахнуло найбільше родовище нафти (фото)

Приобське є найбільшим родовищем РФ за поточними запасами і з видобутку нафти. Видобуток тут складає більше 10% від загального видобутку держмонополіста "Роснефти".

В Росії в Ханти-Мансійському автономному окрузі (ХМАО) увечері 5 січня сталася велика пожежа на Приобському родовищі нафти, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу МНС РФ.

Вогонь охопив площу до 300 квадратних метрів. Пожежі присвоєно підвищений номер складності. У зв'язку з НП евакуйовані люди.

Представник дочірньої компанії "Роснефти", яка займається видобутком, заявив, що загоряння нафтопродукту сталося в результаті розгерметизації, передає "РБК". Станом на ранок 6 січня пожежу вдалося ліквідувати.

Вирішили зекономити? Експерт пояснив, що не так з січневим перерахунком пенсій в Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 11:30

Незалежний консультант Сергій Коробкін, який роз'яснює положення пенсійного законодавства, розповів, чому з початку року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата збільшилися, а індексацію пенсій проводять лише у березні, передають Патріоти України. Я...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...