Пікантні подробиці: У мережі опублікували нові фото Гонтарєвої і Рожкової

Журналістові передали знімки анонімно.

Фото: ФБ

До мережі потрапили нові особисті фото екс-глави Національного банку України Валерії Гонтаревої та її заступниці Катерини Рожкової. Світлини опублікував на своєму сайті журналіст Олександр Дубінський, передають Патріоти України.

Як зазначив він, матеріали йому передали анонімно, їх багато, і вони дуже цікаві.

У зв'язку з цим журналіст анонсував серію публікацій про життя і схеми "реформаторш".

Нагадаємо, 10 травня Дубінський опублікував у Facebook фото Гонтаревої з "прощальної вечірки" з нагоди звільнення з Нацбанку.

У НБУ підтвердили справжність фото, на якому Гонтарева "накинулася" на троянди із сала, проте зроблена вона не того дня.

Регулятор звернувся до поліції та попросив розібратися, де журналіст дістав світлини з особистих телефонів Гонтаревої та Рожкової.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...