​Подайте бедному агрессору на пропитание: Росія благає західні банки повернути її на ринок запозичень

Росія направила 25 іноземним банкам заявки на організацію розміщення державних облігацій у 2016 році. Перш ніж розтринькати останні «закрома», не погано б прихопити грошенят ще у «триклятих піндосів» та у «підлій Гейропі», у Кремлі.
Окупанти просять грошенят у борг

Про це йдеться в заявці Міністерства фінансів, яке було опубліковано 5 лютого, повідомляють Патріоти України з посиланням на Газета.ru.

До списку увійшли найбільші банки США, Європи і Китаю: Barclays, BNP Paribas, Bank of America Merrill Lynch, Bank of China, Wells Fargo, Goldman Sachs, J.P. Morgan, Deutsche Bank, Industrial and Commercial Bank of China, Crédit Agricole, Credit Suisse, Landesbank Baden-Wuerttemberg, Morgan Stanley, Mizuho Financial, Nomura, Citigroup, Societe Generale, Scotiabank, TD Securities, China Construction Bank, Agricultural Bank of China, HSBC, RBC Capital Markets, UBS, UniCredit.

Крім того в списку фігурують і три російські банки: ВТБ, Газпромбанк і Ощадбанк.

Останній раз Росія розміщувала держоблігації у вересні 2013 року, коли Росії ще не перекрили доступ до ринків капіталу на Заході. При цьому формально санкції Заходу не поширюються на державні запозичення.

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...