Подарунок для економних українців: Кабмін вирішив, що робити з невикористаними субсидіями

Частину невикористаної суми субсидії зараховуватимуть як оплату послуг на наступні розрахункові періоди.

Ілюстрація:tyachivnews.in.ua

Кабінет міністрів вирішив зробити подарунок економним українцям: частина грошей, які вдалося заощадити на субсидії, підуть на оплату суми в рахунку за "комуналку". Такий захід зафіксований в постанові КМУ №319 від 27 квітня 2016 року, передають Патріоти України.

Так, згідно з текстом документа, частину невикористаної суми субсидії в еквіваленті вартості 100 куб. метрів природного газу або в еквіваленті 150 кВт / год електричної енергії (в разі використання даних джерел енергії для індивідуального опалення) зараховуватимуть як оплату послуг, в тому числі обов'язкової частини платежу домогосподарства, на наступні розрахункові періоди.

Крім того, постановою також пропонується за підсумками опалювального сезону невикористані суми субсидій в результаті економного споживання енергоресурсів повертати до Державного бюджету.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...