Подих інвестиційного буму: Голландці поставили Україну на перше місце в рейтингу країн з перспективними ринками

До цього списку увійшли країни, які в перспективі можуть замінити ринки країн БРІКС.

Голландський банк ABN AMRO. Фото: kamencvet.kz.

Україна опинилася на першому місці в списку країн з перспективними ринками за версією голландського банку ABN AMRO. Про це повідомляється на сайті банку, передають Патріоти України.

Відзначається, що до цього списку увійшли країни, які в перспективі можуть замінити ринки країн БРІКС. Наступними після України в списку опинилися ринки В'єтнаму, Мексики та Гани.

"Так, країна, як і раніше, має проблеми у відносинах з Росією. Проте зовнішня торгівля країни все більше орієнтується на Захід. Насамперед Україна приваблива для голландського агросектору", - повідомляється в характеристиці економіки України.

У банку відзначають, що Нідерланди можуть стати ринком збуту української продукції, а на українському ринку підприємці цієї країни можуть знайти нові можливості для збуту власних товарів, які були втрачені внаслідок російських санкцій.

Ніж у спину росіянам: Туреччина готує багатомільярдну угоду з компанією зі США

неділя, 28 квітень 2024, 19:05

Туреччина веде переговори з американською енергетичною компанією ExxonMobil для укладення багатомільярдної угоди з купівлі скрапленого природного газу. Анкара прагне обмежити свою залежність від російських енергоносіїв, зазначають Патріоти України. Мін...

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...