Поки неповороткі гіганти чухаються: Конкурент Instagram і Facebook відкрив офіс в Україні

Snapchat в 2015 році купив український стартап Looksery за $150 млн.

У UNIT.City розмістився офіс і R & D підрозділ Snapchat. Ілюстрація: ЕРА.

Соціальна мережа Snapchat стала резидентом UNIT.City в Києві. Про це повідомив керуючий партнер UNIT.City Макс Яковер на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

"Снепчат став резидентом UNIT.City. Майже рік роботи великої команди, щоб це сталося", - написав він. У UNIT.City розмістився офіс і R & D підрозділ компанії.

"Snapchat глобальний конкурент Facebook/Instagram. Капіталізація - $8 млрд. 186 млн активних щоденних користувачів", - підкреслив Яковер. Він нагадав, що Snapchat в 2015 році купив український стартап Looksery за $150 млн.

Snapchat - мобільний додаток обміну повідомленнями з прикріпленими фото і відео. Використовуючи додаток, користувач може знімати фото, записувати відео, додавати текст і малюнки і відправляти їх керованому списку одержувачів.

UNIT.City – парк для розвитку технологічних компаній, стартапів та креативних індустрій. Бізнес-інфраструктура включає в себе кампуси, техно-лабораторії, акселератори, освітні інституції, соціальні і культурні об’єкти.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...