Порошенко підписав указ про продовження мораторію на продаж сільгоспземель до 2018 року

Президент вважає, що продовження мораторію дозволить врегулювати на законодавчому рівні процедуру обороту земель.

Петро Порошенко. Фто:UkrMedia

Президент України Петро Порошенко 28 жовтня підписав закон, згідно з яким, до 1 січня 2018 року не допускається купівля-продаж земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Про це повідомляє прес-служба президента, зазначають Патріоти України.

"Закон продовжує на один рік термін дії мораторію на продаж або відчуження іншим способом земель сільськогосподарського призначення, що дозволить за цей час врегулювати на законодавчому рівні процедуру обороту земель", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, відповідний закон Верховна Рада України прийняла 6 жовтня 2016 року. За проект закону №5123-1 проголосували 297 депутатів.

Термін мораторію на продаж земель сільгосппризначення відповідно до чинної редакції Земельного кодексу закінчувався 1 січня 2017 року.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.