"Постійно щось заважало": Порошенко розкритикував попереднє керівництво Одеської області (відео)

Хоча Одещина була однією з перших учасниць експерименту, згідно з яким половина позапланових доходів митниці йде на відновлення доріг, в минулому і позаминулому році він в цій області проводився невдало, наголосив президент.

Петро Порошенко. Фото:www.jewishjournal.com.

За час дії експерименту, згідно з яким половина позапланових доходів митниці йде на відновлення доріг, у Львівській та Івано-Франківській областях побудували дороги, а попередньому керівництву Одеської області "постійно щось заважало". Про це сказав президент України Петро Порошенко в ході церемонії відкриття Стамбульського парку і Потьомкінських сходів в Одесі. Його виступ транслював телеканал 112 Україна, передають Патріоти України.

Порошенко нагадав, що Одеська область була однією з перших учасниць експерименту.

"На жаль, можу констатувати, що в минулому і позаминулому роках цей експеримент проводився невдало. Якщо ви поїдете на Галичину і побачите, скільки доріг вже було побудовано у Львові, Франківську, ви будете приємно здивовані, а попередньому керівництву області постійно щось заважало. Доторгувалися вже до того, що немає чим здачі давати".

Порошенко заявив, що за весь попередній рік на фінансування дорожнього будівництва в Одеській області було перераховано трохи більше 88 млн грн.

"Підкреслюю, що тільки за перші чотири місяці цього року українська митниця вже перерахувала на дороги більше 4 млрд грн. І коли в Одеській області, а я хочу підкреслити, що тут моя мала батьківщина, замість пари і піару, нарешті, зайнялися роботою, Одеська митниця дала державі 1 млрд 200 млн грн", - додав він.

Президент підкреслив, що цей показник є запорукою того, що будівництво доріг в Одеській області буде відроджено.

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...