Потужний удар: США введуть нові санкції проти Росії у найближчі 30 днів

У даний час відносно РФ у США прийнято цілу низку санкцій у зв’язку з окупацією Криму, війною на сході України, а також через втручання у вибори президента США в 2016 році.

Ілюстрація: Newsader

Міністр фінансів США Стівен Мнучін під час виступу в Каліфорнійському університеті у Лос-Анджелесі повідомив, що Вашингтон введе нові обмежувальні заходи проти Москви протягом 30 днів, повідомляють Патріоти України.

"Ви можете очікувати, що (нові) санкції будуть введені у найближчі 30 днів. Ми реалізуємо всі існуючі санкції і вводимо нові!, сказав міністр, слова якого цитує в Twitter кореспондент агентства Bloomberg Салеха Мохсін.

Нагадаємо, минулого тижня Мнучін заявив на брифінгу для журналістів, що мінфін США працює над підготовкою нових санкцій проти Росії і оголосить про них протягом кількох тижнів. За його словами, відомство активно працює з ФБР щодо санкцій проти росіян.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...