Повне фіаско: Після провалу переговорів у Катарі в Путіна обвалився рубль

Прогнози експертів теж невтішні.

Ілюстрація: ЖЖКурс російського рубля щодо американського долара та євро різко впав. Після закриття торгів 15 квітня один євро коштував 74,9 російських рублів, повідомляють Патріоти України.

За даними Московської біржі, станом на ранок 18 квітня євро підскочив одразу до 77,58 рубля, пізніше він дещо закріпився на позначці 76,4 рубля за євро.

Натомість, один американський долар 15 квітня коштував 66,47 рубля. А вже з понеділка під час відкриття біржі він підскочив до позначки 68,65 рублів.

Експерти пояснюють таке коливання російської валюти переговорами нафтових експортерів, що відбулись напередодні в катарській Досі, які закінчились провалом.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Схема на майже 300 млн: Міністру Сольському повідомили про підозру через оборудки із землею

вівторок, 23 квітень 2024, 9:50

НАБУ та САП повідомили про підозру міністру аграрної політики та продовольства Миколі Сольському через заволодіння землею на 291 млн грн і спробу заволодіння землею ще на 190 млн грн, передають Патріоти України. Дослівно: "Ексголову аграрного комітету...