Проект вже коштує шалені гроші: Українські розробники знайшли спосіб розгадувати емоції домашніх вихованців

Стартап з українським корінням під назвою Petcube, який створює високотехнологічні девайси для домашніх тварин, залучив 10 мільйонів доларів інвестицій.

Таку суму розробники збирали для створення штучного інтелекту, який дозволить людям знаходити спільну мову зі своїми вихованцями. Про це повідомляє Тehnot, передають Патріоти України.

За словами засновника і генерального директора Petcube Ярослава Ажнюка, компанія вже почала розробляти програмне забезпечення з штучним інтелектом і машинним навчанням, завдяки якому люди зможуть зрозуміти, що вихованці намагаються їм "сказати".

Крім того, нове програмне забезпечення має передбачати і запобігати проблемам зі здоров'ям тварин.

Опублікував: Олег Устименко

Вирішили зекономити? Експерт пояснив, що не так з січневим перерахунком пенсій в Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 11:30

Незалежний консультант Сергій Коробкін, який роз'яснює положення пенсійного законодавства, розповів, чому з початку року прожитковий мінімум і мінімальна зарплата збільшилися, а індексацію пенсій проводять лише у березні, передають Патріоти України. Я...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...