Прощавай, зброє скрепна: Росія потрапила у немилість Індії

Донедавна саме офіційний Делі вважався найбільшим покупцем російських озброєнь. Наразі в Москві недораховуються мільярдів доларів від упущених контрактів.

У Делі звинуватили РФ у невиконанні термінів оборонних контрактів, передають Патріоти України із посиланням на The Times of India.

«Індія свідомо диверсифікувала імпорт зброї через схильність Росії не дотримуватися графіків поставок і підвищувати кошторис в середині процесу виконання угоди», - сказали джерела газети в кабінеті міністрів.
Чиновники також звинувачують іншу сторону в перешкоджанні передачі технологій і в «ненадійному» постачанні запчастин. У статті не виключається, що країна відмовиться від програми FGFA (Fifth Generation Fighter Aircraft), яка передбачає створення на основі Су-57 першого індійського винищувача п'ятого покоління.

Удари по російських НПЗ мали ефект: Росстат зафіксував обвал виробництва бензину

четвер, 28 березень 2024, 10:30

Після серії ударів по російських нафтопереробних заводах, що паралізували роботу великих підприємств "Роснефти" і "Лукойлу", випуск автомобільного бензину в країні впав на 7,4%. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. Згідно з д...

В Україні пенсії перерахують за кілька днів: Кому підвищать на 520 грн

четвер, 28 березень 2024, 8:25

В Україні підвищать частину пенсій з 1 квітня. Максимальний розмір надбавки становитиме 520 грн. Йдеться про пенсіонерів у віці 65 років зі стажем не менш ніж 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.Про це йдеться в публікації видання "На пенсії",...