Рейтинг очолив Білл Гейтс: Названі топ-500 найбагатших людей світу

На другому місці - американський бізнесмен Воррен Баффет.

Ілюстрація: deswal.ruВидання Bloomberg опублікувало список 500 найбагатших людей світу. Відповідний список опублікований на сайті агентства, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Очолив рейтинг засновник Microsoft Білл Гейтс (85,6 млрд дол.), на другому місці – американський бізнесмен Воррен Баффет (78,9 млрд дол.), на третьому – глава Amazon Джефф Безос (73,5 млрд дол.).

Також у першу десятку увійшли засновник іспанської компанії Inditex Амансіо Ортега (69,3 млрд дол.), засновник Facebook Марк Цукерберг (59,1 млрд дол.), мексиканський бізнесмен Карлос Слім (53 млрд дол.), співвласники корпорації Koch Industries брати Чарльз і Девід Кох (48,1 млрд дол.), голова ради директорів корпорації Oracle Ларрі Еллісон (45,3 млрд дол.), а також засновник IKEA Інгвар Кампрад (42,9 млрд дол.).

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...