Рішення суду: Компанія Коломойського повинна заплатити "Укрнафті" майже 650 млн боргу

За куплену у липні 2015-го нафту має розрахуватися фірма "Гарант-УТН", яка входить у сферу впливу групи "Приват".

Ігор Коломойський. Фото:ua.krymr.com

Компанія "Гарант-УТН" повинна компенсувати "Укрнафті" 648,657 мільйонів гривень боргу. Таке рішення виніс Господарський суд Харківської області, зазначають Патріоти України.

Гроші компанія Ігоря Коломойського має сплатити за куплену у липні 2015-го нафту у ПАТ "Укрнафта". Тоді за домовленістю, акціонерне товариство відвантажило "Гарант-УТН" нафти на майже 1,5 мільярда гривень.

Натомість, компанія олігарха оплатила лише близько 734 мільйонів гривень, не враховуючи понад 72 мільйони гривень біржового гарантійного внеску.

Як відомо, фірма "Гарант-УТН" входить у сферу впливу групи "Приват" українського олігарха Ігоря Коломойського.

Які мінімальні пенсії в Україні: Від чого залежить розмір виплат, скільки отримують українці

понеділок, 13 травень 2024, 18:56

Розмір мінімальних пенсій українців залежно від віку та страхового стажу. Деякі українські пенсіонери отримують мінімальні пенсійні виплати. Мінімальна пенсія в Україні привʼязана до прожиткового мінімуму. Від 1 січня 2024 року прожитковий мінімум в ...

В Україні через нестачу потужностей протягом доби планують відключати від електрики промисловість

понеділок, 13 травень 2024, 13:59

Через значні пошкодження енергоінфраструктури і нестачу електроенергії на добу планують обмежувати промислових споживачів. Про це йдеться у повідомленні Міністерства енергетики. Українська енергетика продовжує перебувати у скрутному становищі. Минулої ...