Росіяни знов зганьбились зі своїм новим суперлайнером

"Не пароплав, а якесь х**ло вийшло", - відзиваються в соцмережах користувачі.

Перший рейс російського лайнера "Князь Володимир", на якому виконуються круїзи з Сочі в окупований Севастополь, знову перенесли, інформують Патріоти України.

"Відправлення першого рейсу лайнера в сезон 2018 року з самого початку було призначено на 29 квітня, проте було перенесено через несправність судна на 6 травня", - пише в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим.

При цьому старт кампанії знову відклали через задимлення в машинному відсіку. Відновити круїзи спочатку планувалося з 5 серпня, проте в підсумку запуск "Князя Володимира" перенесли на 7 серпня.

Проблеми з початком роботи російського лайнера висміяли в мережі. "Ось назвали б уже одразу "Володимир Путін" - він би поплив одразу. А так не пароплав, а якесь х**ло вийшло", - пише Sergii Aussia.

"Кримчанам залишилося лише згадувати: "В суботу, 30 березня, в Ялту зайде перше в цьому сезоні круїзне судно. В цілому ж у цьому році головний круїзний порт Криму прийме понад 100 різних лайнерів, зокрема кілька 300-метрових кораблів". 29 березня 2013 року", - підсумував USSRComeBack.


НБУ знову знизив облікову ставку: На що це вплине і чого чекати

четвер, 25 квітень 2024, 15:30

Національний банк України (НБУ) ухвалив рішення знизити облікову ставку з 14,5% до 13,5% річних з 26 квітня 2024 року. Таким чином, НБУ продовжив цикл зниження облікової ставки, розпочатий у липні минулого року. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, ...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...