Розенко повідомив, як з 1 січня змінився порядок оформлення пенсій в Україні

Як стало відомо, громадяни України тепер можуть оформити пенсію без прив'язки до місця проживання.

Ілюстрація:http://visti-kalush.com.ua/

З 1 січня 2017 року громадяни України можуть оформити пенсію без прив'язки до місця проживання. Про це заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко під час зустрічі з директором Регіональної місії USAID Сюзанною Фріц, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу уряду.

"Зараз ми працюємо над поліпшенням якості надання послуг громадянам, зокрема, з 1 січня 2017 року люди вже мають можливість оформити пенсію без прив'язки до місця проживання", - сказав міністр.

Слід зазначити, що за підрахунками міністра соціальної політики Андрія Реви, виплати пенсій жителям окупованого Донбасу щорічно обходяться бюджету в 30 млрд гривень.

Україна відмовиться від готівки? Стало відомо, чи переводитимуть усі розрахунки в безготівку

четвер, 9 травень 2024, 6:56

Найближчим часом Україна не відмовлятиметься повністю від готівки - навіть попри те, що частка карткового розрахунку постійно зростатиме. Серед причин - відсутність необхідних умов цього. Зокрема, повного покриття країни інтернетом 4G. Про це OBOZ.UA р...

Українські магазини завалили сиром із Європи - місцеві виробники на межі

четвер, 9 травень 2024, 6:30

Україна продовжує нарощувати закупівлю закордонних сирів. Вже третина цього продукту на полицях українських магазинів - імпорт. Така ситуація б'є по українських виробниках, які не можуть конкурувати з європейцями через високу вартість виробництва. Якщо...