Санкції в дії: У Росії стрімко росте кількість населення, яке перебуває за межею бідності

Погано те, що санкції, як завжди, торкнуться в першу чергу простих людей. Можновладці РФ, тим паче кремлівські викормиши, навіть не узнають, що означає рахувати копійки на хліб.

Кількість бідних в Росії стрімко зростає. Фото: ua.korrespondent.netПротягом першого кварталу цього року цифра росіян, які живуть за межею бідності, зросла з 14,4 млн (жовтень-грудень 2015 р.) до 22,7 млн осіб, про це йдеться на сайтах російських аналітичних видань, повідомляють Патріоти України.

Так, за перші три місяці в 2016 році показник зріс на 8,3 млн людей, що живуть на доходи менше прожиткового мінімуму. У цьому році він склав 9776 рублів, тоді як у четвертому кварталі 2015 року прожитковий мінімум становив 9452 рублів.

Скріншот з сайту Росстат.За аналітичними даними, в першому кварталі 2016 року в Росії скоротилися обсяги продажу ліків і товарів першої необхідності. В зв’язку зі зростанням бідності росіяни більшу частину доходів почали витрачати на їжу.

В українців почнуть забирати землю: Що потрібно оформити і які нюанси варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 8:50

В Україні землю, на яку не оформлено право власності (невитребувана земельна частка), почнуть віддавати місцевим громадам. Початися цей процес має 1 січня 2025 року. Таким чином, українці або їхні спадкоємці, які не отримали відповідних документів, вв...

Комуналка в Україні виросте ще сильніше: У НБУ дали прогноз, що подорожчає швидше

вівторок, 7 травень 2024, 7:30

У найближчі кілька років українці зіткнуться із черговим подорожчанням комунальних послуг. При цьому через складну ситуацію в енергетиці вартість електроенергії зростатиме швидше, ніж решта послуг ЖКГ. Про це заявили аналітики Національного банку Украї...