​Шлях до енергонезалежності: Україна вкладе у видобуток свого природного газу та нафти $3 000 000 000

Як відомо, прем’єр-міністр Гройсман днями вкотре наголосив, що уряд робить все від нього залежне, щоб досягти енергонезалежності до 2020 року.

ПАТ "Укргазвидобування" в період до 2020 року планує залучити 3 млрд доларів інвестицій в буріння нових свердловин і закупівлю і модернізацію бурових установок. Про це під час слухань комітету з ПЕК в Верховій Раді сказав голова ПАТ "Укргазвидобування" Олег Прохоренко, повідомляють Патріоти України.

"До 2020 року ми плануємо пробурити 657 нових свердловин. Це буде коштувати 3 млрд дол., Але ці кошти будуть витрачені не тільки на буріння, а й на закупівлю обладнання. Це ті інвестиції, які необхідно зробити за наступні 4 роки, щоб наростити видобуток, зробити газ для населення і всієї країни дешевше", - підкреслив Прохоренко.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...