Скрепам буде горе: Вірменія терміново шукає заміну російському газу

Вірменія продовжує обговорювати можливість поставки природного газу з Ірану замість Росії. Про це заявив виконуючий обов'язки прем'єр-міністра Вірменії Нікол Пашинян, повідомляють Патріоти України.

"Питання постачання іранського газу завжди стоїть на порядку денному. Ми будемо обговорювати це питання до тих пір, поки не буде знайдено конкретне і вигідне рішення", - заявив в. о. глави вірменського кабміну.

Пашинян також додав, що офіційний Єреван продовжує вести переговори з російською стороною про ціну на газ. "Ми продовжуємо переговори і зробимо все для захисту інтересів нашої країни", – додав в. о. керівника вірменського уряду.

Як раніше повідомлялося, з 1 січня прес-служба "Газпрому", з 1 січня ціна на російський газ для Вірменії переглянута. Вона складе 165 доларів за тисячу кубометрів. З 2015 року вірменська країна купує паливо у "Газпрому" за пільговою ціною. До початку 2019 року Єреван платив за тисячу кубометрів 150 доларів.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...