​Сподівались, що все "на мази": Стало відомо, що підсанкційний російський танкер шукав у порту Херсона

Дії росіянина вказують на те, що на місці на нього чекали. Хто стоїть з української сторони у співпраці з ворогом покаже слідство.

Російський танкер "Механік Погодін" в порту Херсона намагався незаконно вивантажити нафтопродукти. Про це повідомили у прес-службі Енергетичної митниці Державної фіскальної служби України, зазначають Патріоти України.

"Енергетична митниця ДФС повідомляє, що завдяки спільним діям співробітників відділу митного оформлення "Миколаїв" митного поста "Південний" Енергетичної митниці ДФС та відділу "К" Управління Служби безпеки України в АР Крим вдалося попередити незаконне вивантаження нафтопродуктів з танкера "Механік Погодін", - зазначили в ДФС.

Нагадаємо, 10 серпня у Херсонський торговий порт зайшло російське судно Mekhanik Pogodin, яке перебуває під санкціями РНБО. Судно затримали.

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...