Стало відомо, коли вирішиться доля четвертого траншу МВФ для України

Робота місії фонду в Україні завершиться наступного тижня.

Ілюстрація:112 Украина

Міжнародний валютний фонд (МВФ) визначиться з термінами надання 4-го траншу для України за підсумками роботи місії Фонду в Києві. Про це 10 листопада заявив офіційний представник МВФ Джеррі Райс під час традиційного брифінгу у Вашингтоні, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Робота місії завершиться наступного тижня.

Як стало відомо, новий меморандум між Україною і МВФ передбачає виділення Україні нового, четвертого траншу в рамках розширеної програми EFF в обсязі понад $1,3 млрд в середині листопада 2016 року.

Напередодні глава Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва в інтерв'ю агентству Reuters заявила, що МВФ може припинити співпрацю з Україною в рамках розширеної програми фінансування EFF через небажання Верховної Ради приймати закони, передбачені меморандумом з Фондом.

Дефолт України можливий? Гетманцев розповів про найімовірніший сценарій, до якого вже готуються

вівторок, 7 травень 2024, 11:22

Власники євробондів України хочуть, аби Україна поновила обслуговування відповідних зобов’язань із наступного року (мова про суму до 0,5 млрд.дол. процентних платежів щорічно), передають Патріоти України. На фоні цього деякі ЗМІ почали ширити інформаці...

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...