Стосується прописки: У Кабміні розвіяли ще один популярний міф про субсидії

Новий порядок отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг не містить вимог виписувати осіб, які не проживають за місцем реєстрації. Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева в ході "години запитань до уряду", повідомляють Патріоти України.

"Постанова уряду №329 не вимагає виписувати людей, які прописані за адресою, але живуть і працюють в інших містах. Тому якщо хтось говорить людям, що потрібно виписуватися, він вводить їх в оману", - сказав міністр. За словами народного депутата Сергія Міщенка, для оформлення субсидій "люди зараз масово виписують дітей, онуків", які живуть в інших містах.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів нагадав всім отримувачам державної допомоги на оплату послуг ЖКГ, що не варто довіряти інформації з неперевірених джерел і спростував міфи про субсидії.

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

У перемогу України вірять, це видно по ринку землі: Як змінилася ситуація з вартістю і хто може купувати землю

вівторок, 19 березень 2024, 8:30

В Україні дорожчає земля. Навіть повномасштабна війна не змогла зупинити попит на ділянки сільськогосподарського призначення, передають Патріоти України. З 1 січня 2024-го правила продажу землі змінили. Ліміт на покупця збільшили зі 100 га до 10 тис. г...