Святії скрепи: Нафта знов наближається до $40 за барель

Ціни на сировину почали падати вночі 9 листопада на тлі повідомлень про обрання президентом США мільярдера Дональда Трампа.

Ціни на нафту різко впали. Фото: соцмережі

Вартість північноморської нафти Brent увечері 11 листопада впала більш ніж на долар. Про це свідчать дані торгів на Лондонській біржі, повідомляють Патріоти України.

До 19.30 вартість січневих ф'ючерсів впала до $ 44,59, що є мінімумом з серпня 2016 року. Ціни на сировину почали падати вночі 9 листопада на тлі повідомлень про обрання президентом США мільярдера Дональда Трампа: вранці за барель еталонної нафти давали $ 44,99. 10 листопада нафта подорожчала до $ 46,77.

У жовтні ціни на нафту досягли річного максимуму на тлі активізувалися переговорів учасників Організації країн - експортерів нафти про зниження видобутку. Але після того, як влада Іраку заявили, що не збираються скорочувати видобуток, котирування почали падати.

Ніж у спину росіянам: Туреччина готує багатомільярдну угоду з компанією зі США

неділя, 28 квітень 2024, 19:05

Туреччина веде переговори з американською енергетичною компанією ExxonMobil для укладення багатомільярдної угоди з купівлі скрапленого природного газу. Анкара прагне обмежити свою залежність від російських енергоносіїв, зазначають Патріоти України. Мін...

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...