Так хто багать їсть? Порівняно витрати жителів різних країн на новорічні свята (інфографіка)

На новорічні свята українці готові витратити 8957 грн, або $321. Ці гроші підуть на подарунки, новорічний стіл та святковий образ, повідомляють Патріоти України.

Найбільше запланували витратити на Новий рік чехи. На святкування відклали $527, або 14 700 грн. Трохи менше - $511 запланували витратити в Ірландії, $500 - у Великій Британії.

Менше $100 на новорічні свята витратять у Туреччині. На подарунки і продукти турки відклали $40 і $30 відповідно. Росіяни запланували витратити на новорічний стіл, одяг і подарунки $220.

На подарунки українці у середньому відклали 3183 грн. Найчастіше дарують їх родичам, друзям чи колегам. До переліку найбажаніших подарунків увійшли електроніка, гроші, побутова техніка та подорожі. Менш за все українці хочуть отримати "під ялинку" алкоголь, солодощі та іграшки.

На святковий стіл українці у середньому готові витратити 3104 грн. При цьому 58% проведе свято у себе вдома, 30% - в гостях у друзів або рідних. 13% готові піти на організовану платну вечірку.

На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...