"Теперь полгорода без зарплаты": Стало відомо про нову проблему через Кримський міст

На державному підприємстві "Керченська поромна переправа" співробітникам не виплатили заробітну плату.

Кримський міст. Фото: most.life.

В анексованому Криму окупанти масово затримують заробітну плату, а ціни виросли в декілька разів. Однією з причин назвали незаконне будівництво моста на півострові. Підтверджуючі скріншоти з керченського пабліку показав у Twitter блогер КРЫМский бандеровец, передають Патріоти України.

"Керч із мостом запроцвітала", – прокоментував він. Так, один із користувачів написав, що на державному підприємстві "Керченська поромна переправа" співробітникам не виплатили заробітну плату.

"Йде протизаконна затримка зарплати на стратегічному транспортному об'єкті. Терміни видачі людям грошей ніхто навіть не озвучує. Такого не було навіть у 90-х роках", – підкреслив автор.

Кримчани бурхливо відреагували в мережі, поділившись аналогічними історіями. "Всі порти сидять так само", "В Рибному порту теж не платять зарплату вже місяць", "Торговий теж в д*пі", – розповіли в коментарях.

"Від знайомого, що працює в ялтинському морпорту чув, що їм зарплату вже три місяці не платять, збирають страйкувати, ну-ну", – написав користувач під ніком Ялтинець.

"Грошей немає, але ви тримайтеся", "Д*па прийшла, товариші", "Хотіли міст? Тепер половина Керчі без роботи. Всі говорили, що ціни знизяться на все, включаючи бензин. Знизилися?" – відреагували кримчани.


Потужний удар по експорту: Росія втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ - бізнесмен

понеділок, 18 березень 2024, 21:30

Близько 600 000 барелів щоденних нафтопереробних потужностей Росія втратила внаслідок ударів українських безпілотників, розповів генеральний директор Gunvor Group Ltd. Торбйорн Торнквіст. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Він заз...

В Україні підвищать пенсії, але пощастить не всім: Що треба знати

понеділок, 18 березень 2024, 19:30

Окрім того, що в Україні зростуть пенсії за вислугу років, наприкінці березня підвищення розміру виплат слід очікувати ще деяким групам українців, передають Патріоти України. В Суспільному повідомляють, що пенсії в Україні перерахували через підвищення...