Це кінець? Російський рубль продовжує падати третій день підряд

Від початку запровадження останніх санкцій, тобто менш ніж за тиждень, російська валюта впала на 7%. Акції російських компаній, проти яких ввели обмеження, почали дешевшати, і найбагатші російські бізнесмени одразу ж втратили понад 12 мільярдів доларів.

Ілюстрація: укроп.orgНа Московській біржі долар коштує вже 64 рублі, а євро - 80. Через це очікують стрімке підвищення цін на товари першої необхідності, повідомляють Патріоти України.

У п'ятницю на закритті торгів євро коштував 71,38 рубля, долар - майже 58,18 рубля. У вівторок основні торги завершилися на рівні 63,11 рубля за долар і 77,84 рубля за євро.

Починаючи з п'ятниці. курс рубля знизився більш ніж на 12% до євро і більш ніж на 11% до долара. "Облігації і російський рубль продовжували знижуватися. Рубль подешевшав до 62,9 до долара США", – підтвердила фінансовий радник Крістіна Троїцька.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...