Ціна на нафтопродукти: Автомобілістам повідомили гарну новину

В Україні бензин може подешевшати на 1 грн. За умови, якщо вартість нафти у світі продовжить знижуватися.

"Ціна на нафту падає. 10 жовтня ще коштувала $85 за барель, сьогодні - $81. Думаю, що вже наступного тижня ціна на бензин піде вниз мінімум на 1 гривню на літрі", - повідомив директор консалтингової групи "А-95" Сергій Куюн, передають Патріоти України.

За його словами, останні півтора місяці бензин відчутно дорожчав. "Зараз український внутрішній ринок синхронізувався з новими ціновими реаліями. Тепер все залежить від того, як змінюватиметься ціна на нафту. Якщо ресурс подешевшає, то ціна на бензин також впаде", - каже експерт.

Дизпаливо суттєво не подешевшає. "Дизельне паливо зростало не такими темпами, як бензин. Водночас, якщо тенденція падіння цін збережеться, то вартість дизпалива трохи зменшиться", - наголошує Сергій Куюн.

Джерело: УНІАН

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...