У Гонтаревої розсекретили кількість українців-вкладників російських банків

За її словами, нині вкладники цих банків не мають можливості скористатися своїми грошима через блокування банків.

Ілюстрація: hyser.com.ua1,7 млн українців тримають гроші в банках з російським державним капіталом. Про це повідомила заступник голови Національного банку Катерина Рожкова, передають Патріоти України.

"Банки з державним російським капіталом є докапіталізованими, ліквідними. Виконують нормативи Національного банку", - уточнила Рожкова. У банках з російським капіталом українці мають вкладів на 21 млн грн.

Нагадаємо, 16 березня президент України Петро Порошенко запровадив у дію рішення РНБО про застосування персональних спеціальних економічних санкцій щодо низки російських банків, серед яких опинився і "Сбербанк". Того ж дня українська філія російського банку ВТБ заявила про намір піти з українського банківського ринку.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...