У Кабміні анонсували нове підвищення пенсій в Україні: Стали відомі всі подробиці

Виплати виростуть для 550 тис. військових пенсіонерів. Механізм буде аналогічний тому, що був введений восени для більшості українських пенсіонерів.

Ілюстрація: fakty.ictv.ua

Пенсії військових пенсіонерів зростуть у середньому на 1,5 тис. грн завдяки законопроекту про осучаснення виплат. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляють Патріоти України.

Крім того, в документі йдеться і про працівників правоохоронних органів.

"Осучаснення пенсій (військовим) буде відбуватися автоматично. Бойові пенсії будуть більші, ніж звичайні. Але, впевнений, що середнє збільшення складе не менше 1,5 тисячі гривень. Бойові пенсії зростуть навіть більше", - сказав Гройсман.

Виплати виростуть для 550 тис. військових пенсіонерів. Механізм буде аналогічний тому, що був введений восени для більшості українських пенсіонерів.

"Наступний наш крок - пропозиція зміни пенсійного забезпечення військових пенсіонерів. Такі пропозиції ми передаємо в РНБО, де на рівні президента ми знайдемо остаточні рішення, щоб із січня українські військові пенсіонери отримували підвищені пенсії", - наголосив Гройсман.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...