У Кабміні розповіли, як українці отримуватимуть субсидії

Віце-прем'єр України Геннадій Зубко розповів, яким чином українці зможуть отримувати субсидії готівкою, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, якщо пенсіонери мають рахунки в Ощадбанку, вони отримають субсидії на свої рахунки. Якщо пенсію отримують напряму, то субсидія буде разом із пенсією видаватися. Ті, хто отримують пенсію через Укрпошту, будуть отримувати субсидію готівкою разом з пенсією.

Виплати пенсіонерам відбуватимуться з 4 по 25 березня. Якщо у громадянина немає пенсійного рахунку та рахунку в Ощадбанку, то він отримає повідомлення, що треба звернутися до будь-якого відділення Ощадбанку, відкрити там рахунок за системою "Швидка копійка". На цей рахунок будуть надходити кошти.

У середньому одне домогосподарство буде отримувати по 1,5 тисячі гривень. Зазначимо, що Кабінет міністрів України схвалив старт виплати субсидій готівкою з березня 2019 року.

Готівкова форма субсидій буде призначена для тих людей, яким субсидія призначена на поточний опалювальний період, починаючи з жовтня-грудня 2018 року.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...