У Коломойського розікрали все, що могли винести: Держава застосовує нові термінові заходи для підтримки ліквідності "Приватбанку"

Під час брифінгу у Вашингтоні голова НБУ Гонтарєва розповіла, що націоналізованому у грудні минулого року банку потрібна докапіталізація в розмірі 30 млрд грн.

Ілюстрація:http://www.segodnya.ua/

"ПриватБанк" потребує докапіталізації: за результатами аудиту, йому потрібно вливання в розмірі 30 мільярдів гривень. Про це Інформатору стало відомо із заяви глави НБУ Валерія Гонтарєвої під час брифінгу у Вашингтоні, передають Патріоти України.

Вона розповіла, що діра в капіталі виявилася більшою, ніж передбачалося раніше. На момент націоналізації банку в капітал банку влили близько 143 мільярди гривень бюджетних коштів. решту повинні направлятися в резерви банку під ризики знецінення кредитів, виданих переважно підприємствам, пов'язаним з колишніми власниками банку Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим.

Під час брифінгу Валерія Гонтарєва також нагадала про шахрайські операції колишніх власників банку.

Як відомо, 20 квітня, глава Національного банку публічно звинуватила колишніх бенефіціарів фінустанови у виведенні з активів "ПриватБанку" 16 млрд грн. Ці шахрайські операції, за її словами, колишні власники і менеджмент провели в ніч перед націоналізацією банку, 19 грудня 2016 року.

Про те, що буде потрібна додаткова докапіталізація, стало зрозуміло, коли оголосили про 100% -ну закредитованість бізнесу колишніх власників. Остаточна сума необхідної докапіталізації стане відома в кінці квітня.

На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...