Українська бронетехніка "штурмує" ще одну арабську країну

Йорданське Королівство шукає можливості виробничої кооперації з ДК «Укроборонпром»

БМ 3М "Штурм"

Йорданія та Україна збираються розвивати двосторонні проекти у бронетанковій сфері. Питання співробітництва між країнами обговорювалися під час візиту делегації Міністерства оборони України та ДК «Укроборонпром» до Йорданського Хашимітського Королівства, повідомляють Патріоти України з посиланням на на Defense Express.

У рамках офіційного візиту делегації відбулася зустріч Генерального директора Концерну Павла Букіна із принцом Йорданії Фейсалом бін Хусейном. Сторони окреслили питання двосторонньої військово-технічної співпраці та взаємодії виробничих комплексів обох країн. Було обговорено поточні проекти у Йорданії за участю українських підприємств бронетанкової галузі. Йорданська сторона наголосила щодо повної підтримки розвитку двосторонньої співпраці з Україною.

Зустрічі з Фейсалом бін Хусейном передував візит української делегації на потужності королівського конструкторського бюро KADDB та зустріч Павла Букіна з генеральним директором бюро Мохамадом Фаргалом.

Сторони відзначили досягнутий рівень двосторонньої співпраці між підприємствами оборонно-промислового комплексу двох країн, зокрема у напрямку бронетанкових технологій.

Під час огляду виробничих ліній KADDB Генеральний директор ДК «Укроборонпром» Павло Букін наголосив на можливості запуску двосторонніх проектів у бронетанковій сфері між Україною та Йорданією.

Також у Міністерстві оборони Йорданії відбулася зустріч української делегації із директором з планування Збройних сил Абдалахом Хасаном Хунеіті. Сторони обговорили перспективи розвитку взаємної кооперації в оборонній сфері.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...